Министър председателят сравни ваксинирането със санирането. В началото хората бяха скептични

...
Министър председателят сравни ваксинирането със санирането. В началото хората бяха скептични
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ваксинирането ще стане като санирането

 Министър ръководителят съпостави имунизирането със санирането. В началото хората бяха скептични към санирането, а в този момент кметовете не стопират да звънят, с цел да се санира и в тяхната община. С имунизирането последователно ще стане същото, счита министър председателят.

" Ще видите, че с имунизацията ще стане като със санирането. В началото плашеха хората, че ще им се вдигнат налозите, някой ще им купи жилищата, ще им ги продаде. Като видяха хората какъв брой е хубаво, в този момент кметовете само за това питат - по кое време ще продължи санирането. Същото е и с имунизацията. Идва от ден на ден информация, от ден на ден ще се изяснява на хората, ще дойдат разнообразни ваксини. В началото всеки се пита нужно ли е или не, само че в този момент като видят знаковите доктори, които си слагат имунизацията и процентът ще го достигнем. Даже с Мангъров приказвах и той ще се имунизира, в случай че не се е ваксинирал. И него го ваксинирайте обществено, тъй като ми сподели, че е 100% " за " имунизиране ", съобщи той по време на визитата си в столична болница.

699 са имунизираните през вчерашния ден в четири елементи на страната. Най-много са имунизираните в Пловдив, следват ги в София, Бургас и София област, заяви здравният министър, който е дружно с премиера.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР